En hemligdröm...

Jag ska citera Therese från hennes blogg när hon beskrver våran singstarkväll. "Anna var inte så intresserad av att sjunga utan såg mest fram mot att få prata i micken och säga "Tingvalla, tingvalla, nu e det damernas. Och efter det så tar ni en korv i kiosken".. anna hann uppfinna många varianter på sitt "tingvalla DJ prat" under kvällens gång."
Varge gång jag greppar micken så vill bara min mun säga Tingvalla...tingvalla. Jag förstår inte varför. Vill jag verkligen i mitt undermedvetna bli dj på tingvalla?

Bantar dokumentär

Har ni inget att göra just nu så kolla in tv tre....

Pulka Åk

Therese tyckte att vi borde vara ute i snön lite innan den smälter bort (fem plusgrader idag). Så vi började ivrigt ragga pulka. Jag lyckades få tag i en riktig värstig. Uppblåsbar pulka ring extreme. De ni!!
Vi var ute i två timmar och åkte, fyfan va roligt de va. Men de är sjukt jobbigt att gå upp för backen med pulka helvetet när man åkt.
Eftersom de är småslasckigt ute blev mina skor blöta rakt igenom. Dom har missfärgat mina fötter. Jag har oranga fötter nu. Jag som hatar den färgen!! =(





GodLördag

Godmorgon, gomiddag eller nä dra på trissor de är nästan på godeftermiddag. Jag har inte gjort mycket vettigt idag kan jag säga. Valde att ta en träningsfri dag, gött. Va aldeles för trött för att träna idag, har bara sovit i typ fyra timmar inatt. Sen är man fan inte människa...jag vet jag alltid förr sa att sova kan man göra när man är död. Men sju timmar vill jag ha nuförtiden!
Idag har jag solat, pratat tele, suttit vid msn, varit i preems fikarum. Haha händelserikt va?
Nu har jag både duschat och klätt på mig. Dock känns inget bra idag. Jag blev slingad ihåret igår, vi tog bara utväxten...men de blev svin blont känns de som. Vilket gör att jag känner mig grisfärgad i huden =S Sen är läpparna skit stora, innan ville jag ha de. Nu vet jag inte om jag ser extra tjock ut i annsiktet tack vare de? Åhhh idag är en "jag har tusen" fel dag.
Nu ska jag till Magnus, Sandra och Abbe. Jag ska leka med Abbster sen ska vi laga mat och sjunga singstar. Ikväll ska jag träffa mina älskade vänner. Tror de vankas melodifestival. Jag ska fan unna mig godis idag!!! Hoppas man inte blir tjock om lördagar...eller tjockare kanske jag ska säga =S
Aja nu ska jag sluta va pessimist!!!

Idag är det jag som ska sitta i stolen

Nu ska jag strax ner till salongen. Men inte för att jobba. Nej nej jag ska sitta lungt och skönt och bli slingad =D Sen väntar lite jobb....efter de håller jag fredag!!!

Så virrig man kan vara då....

Ibland är cykelkorgen full, så full så man tappar nått. Någonstans i simrishamn mellan salongen och mitt hem ligger min mjukost tappad....
Haha den som hittar den får den!

Tandbleknings uppdatering!!

De gör så jävligt ont att bleka tänderna så jag tror jag kanskar in handuken nu, jag ger upp!! HELVETE jag vill ju att dom ska bli krit vita. Ska jag köra en sista helvetesdag på söndag? Söndagar är ändå skit dagar!
Ajaj by the way jag har svin mycket träningsvärk i bröstmusklerna, de gjort ont bara av att skriva på tagentbordet. De va inte skönt att träna dom musklerna idag på gymmet när dom va så spända kan jag tala om!!
Hoppas de äre växt värk istället för träningsvärk...haha as if... ;)

Sminkar mig fult!!??!!

Therese säger att ibland ser de ut som jag har två st tomat skivor på mina kinder när jag lagt på min rouge. Trodde de va okej med äppelkinder, eller?
Haha jag kanske sminkar mig riktigt fult egentligen. Carro sa alltid att jag sminkade mig som en hora... och Marie har alltid skräck i ögonen när jag närmar mig henne med den svarta ögonskuggan när jag inte är sådär super nykter.
Någon mer som instämmer om tomatskivorna?
 

haha....de är faktiskt tomattendens på mig, de ser jag nu!!!! haha

AllaHjärtansdag!!

Jag har ju glömt uppdatera min allahjärtansdag dag! Eftersom jag har pojkvän 40 mil bort så trodde jag att jag kanske skulle få spendera dagen ensam. Men icke =D Jag lyckades skaffa mig en dejt, och de va igen andra soreterings dejt om vi säger så. De va sm mästarinnan 08 i pingpong Mary i egen hög person!
Jag hade en skönhetsbehandling inbokad i ystad klockan tolv. Jag va jävligt nervös så som den gentekvinnan Mary är körde hon mig till och från ystad.
Efter bandlingen så tyckte vi att vi va värda lite donken mat. Jag trodde dock aldig jag skulle få leva så länge så jag skulle få känna den ljuva hamburgarens smak i min mun. Påvägen dit hände ett litet litet missöde. Jag va stirrig och satt och fifflade med pappersnästdukar. Sen rullade jag ner rutan och kastade ut näsduken genom fönstret. Då jävlar tutar de i bilen bakom, och han blinkade med sina lampor. Jag vet mycket väl att man inte gör som jag gjorde, speciellt inte mitt istan...men jag va helt stirrig.
Marie kollade i bakspegeln och sa de va värsta gangstern som körde den arga bilen och han hade en kompis brevid. Shit va arga dom såg ut. Vi hoppades inte dom också skulle till donken.
Jag plockade fram mina gamla biljacks kunskaper och sa till Marie att köra ett helt varv i den lilla komande rundellen. De gjorde hon, men de gjorde gangstern också. Jag var säker på att vi skulle dö. Men sen började gangstern skratta efter en stund och slutade köra efter oss.... vi var så lyckliga när vi kom fram till donken kan jag säga!
Väl hemma i simrishamn bjöd Mary på modevisning i sin nya Blårävs päls. Åh så snygg den va!! Sen åkte vi och käkade kebab. När vi kom hem blev det melodifestivalen och singstar!

Helvete va gott med burgare när man varit med om en näradöden upplevelese!!

kebaben!!! dock ska man inte äta bröden...de är dör fittet sitter =S

Mary och Abbe!

Ojoj dålig uppdatering!!

De ska vi ändra på ikväll ;)

Singstar!

Äntligen fredag!!! Wohooo!! Imorse var jag helt förkylningsfri! Så jag gick till solariet sju imorse, kom hem åtta sen tränade jag! Jobbade resten av dagen. Nu sitter jag hemma och väntar på att Therese och Mary ska komma hit. Vi ska fixa lite käk sen blir de singstar för hela slanten!
Jag har äntligen fått mitt sing star nu....typ tre år efter alla andra! Har de flesta skivorna till också så ikväll ska de sjungas. Synd att Nina och Peffo sitter på sitt håll i ystad bara. Men tids nog ska jag dra ihop hela gänget med en redig singstar kväll och massa vin. Låter de bra? =)
Igår ångrade jag bitter min tandblekning. Fyfan va de ilade i tänderna. De gick inte ens att va utomhus så ont de gjorde av kylan =S Men idag är de bra igen så snart ska jag fortsätta min behandling!!
Nu ska vi leka rockstars!! Bye

Nyblekta tänder wohooo

Jadå, inatt sov jag med skenan. De gick väldigt bra! Ilar lite i tänderna, de känns som om dom ömmar. Fick lite belkning i munnen och de smakade inte jordgubbar om vi säger så. Men jag kan redan se att dom är mycket vitare så inatt ska den i igen =)
Nu ska jag snöra på vinterskorna och trava ner till solariet. I need som sun. Börjar jobba sent idag så lite smått och gott hinns med nu i förmiddag!!

Ett misslyckande

Jag kan då rapotera att blekningen inte gick som den skulle. Jag va för snål med blekgelén (hur mycket är väldigt lite liksom??!!!) Jag har ju nu då blek halva framtanden. Mmm bra va. Så nu får jag se ut som ett litet miffo resten av dagen. Inatt åker skenan på igen, denna gången överfyld med gelé. Tar man för mycket så fräter de dock i tandköttet. Allt för ett tandkrämsreklasleende ;)
Nu väntar arbete!

Stolt!

Nu har jag blekningsskenan i för första gången! Äntligen har jag kommit till skott!!

Therese och Anna dag i malmö

Igår hade jag och Therese bestämt oss för att åka in till malmö för lite shopping. Vi träffades på stationen vid kvart i åtta lagom pigga. Jag hade sovit en timme på natten....Therese något mer men hon va inte heller den piggaste.
Hurs som helst så hade vi skit trevligt inne i Malmö. Alla som shoppat med mig vet att jag blir en jävla shopping hitler och förbjuder alla pauser, mat finns absolut inte på schemat.
Höll på att bli så igår, men tillslut insåg vi att de inte fanns någon energi kvar i våra kroppar. Vi drog då till Gozzip på lilla torg. Therese käkade en krämig laxpasta medans jag tog laxsallad. Skit gott!!!
Jag gjorde en fuling och kopierade en outfit direkt av provdockan =S En lila tröja och en svart kort vid kjol. (Jag har ju så få svarta kjolar...haha) Så blev de en stor svart kabelstickad haslduk på MQ. Ett långt grått ribbat linne och underkläder. Lite smink från make up store. Så var jag instäld på nya skor. Va lite småsugen på typ boots med klack och öppen tå. Visste du har sådanna på din sko nu. Men när jag såg dom fattade jag att de inte skulle vara någon bra vardags sko. Vi kollade vidare, jag provade röda pumps, vita tygskor, svarta tygskor...men Therese sa jag såg ut som en tönt i dom. Jag var inne i en affär och fingrade på svarta converse i skinn, men nej. Sen av en ren slump hittade jag ett par vårstövlar på zara...naturligtvis va dom inte på rea så de sved i plånboken. Dom är halvhöga i skaftet med ett litet spänne i sidan sen en klack på ca 10 cm. Fan de låter som sånna turkstövlar när jag beskirver dom nu =S
På vägen hem gick tåghelvetet sönder. Så vi fick byta tåg och blev slussade in på bangården. Therese och jag tyckte de va jävligt spännande att få åka in på bangården.
Nu är jag dock fortfarande förkyld, hate it! Vill träna och bli piggare. Dock så är de bara kvar i halsen och näsan nu. Så de är iaf bättre =)

Hääärliga söndag!!

Godmorgon!! Imorse tyckte jag att min förkylning kändes lite lite bättre. Men jag ska inte ta ut nått i förskott, än är jag inte av med den hemska förkylningen. Tror verkligen att denna vilohelgen var bra för mig iaf! Inga kompisar, ingen stress, inget jobb bara massa massa vila!
Har klarat ännu en helg utan massa socker och fett! Sjukt bra jobbat Anna! Detta är tredje helgen på raken!!
Idag ska jag iaf våga mig ut. Jag och Therese hade tänk oss attt testa de nya fiket istan. Där ser sjukt mysigt ut där inne. Så fort hon sparkat ut sin boyfriend så ska vi fika =)
Nu ska jag klä på mig!! Bye bye

Smått besviken!

Hade en sak inplanerat i förmiddags sedan länge som tyvärr blev instält. Blev lite besviken men håller tummarna för nästa lördag istället!!
Annars har detta varit en väldigt händelselös dag. Jag har bestämt mig för att detta är dagen då jag ska börja tillfriskna. Där av har jag legat i sängen nästintill hela dagen. Vet inte riktigt vad jag haft för mig, tiden har gått ganska fort. Har spelat sims, suttit vid msn kollat på skräckfilm (när de va ljust ute).
Jag och mamma har precis käkat räkor, skit gott! Nu väntar jag på att melodifestivalen ska börja!
Ikväll skulle jag å Mary egentligen varit på Banketten i ystad, men hon är långt iväg och spelar pingis (smek nu inte bordet för fan).
Måste berätta en söt sak. Igår kom Therese förbi mitt jobb, hon hade varit och köpt handsprit till mig som jag ska ha i väskan. Så ska jag sprita mina händer titt som tätt så jag inte blir sjuk hela tiden. Tack så mycket Therese =D Borde man inte få bra imunförsvar någon gång om man jobbar så mycket med människor som jag gör?

Ett tamt försök till friskhet...!!

Igåreftermiddag låg jag nerbäddad och kollade på shooter, läste tidningar och drack iskall cola light! Jag har sovit massa timmar inatt. Tror ni jag mådde bättre när jag vanade? Nopp. Ont i öronen hade jag. Helvte! Ska jag jobba tolv till fem idag. Tänkte jag skulle föröska känna mig lite friskare så jag tog en super lång dusch. La en annsiktsmask, sminkade mig (inte orkat göra de på hela veckan) samt att jag la ner tre min på va jag skulle ha på mig istället för en min ;P Känns kanske lite lite bättre nu.
Ska strax proppa i mig nästa dos alvedon, nässpary och hosttabletter så jag överlever eftermiddagen på sallongen!! En hel veckas träning har gått förlorad. Inte alls roligt! Har dock lyckats banta 1 kg ändå, tycker de va rätt bra gjort med tanke på jag gått max 300 steg denna veckan.
Längtar tills ikväll då jag får bädda ner mig igen!

Tidningar och film var gårdagen räddning!

Hela kylen full med cola =)





Kolla in Therese på facebook

Fick mig ett gott skratt när jag kollade in Therese nya album på facebook! Hon la in bilder på sina frisyrer genom tiderna. Haha somliga snyggare än andra...
På en del bilder var ju jag då med. Vi började mä pose bilderna tidigt! Här kommer lite smakprov...



Detta var min ABSOLUTA favorit bild för ca 10 år sen.  Ifs inget större fel på den...posén är där...men läpparna har inte börjar puta än. De kom på senare år. Undrar bara varför jag har den största staven i min pircing?! Den är fan gigantisk!

Här är de mittbena för hela slanten. Jag undrar dock varför jag har tjock stickad polo mitt i sommaren?!!



Skulle gissa att detta är en gammal msn bild. Tyckte antagligen jag va skit cool som fått en truckerkepa på huvet.


 
Detta är den värsta av dom alla. Här är ALLT fel. Vaför har jag två st tröjor med dragkedja ovan på varandra? Tryckte jag de va fräck att se ut som om jag sålt smöret och tappat pengarna? KLÄMORNA vafan hände där? Två st rosa klämmor på vars en sida om mittbenan!!! Hahahaha jag skrattar åt mig själv!!

Host host!

Godmorgon!
Igår ville både Therese och Peffo ses. Jag var tvungen att säga nej pga den jäkla förkylningen. Den blir inte bättre, sanrare tvärt om tycker jag. Anntar att de inte är de bästa att jobba samtidigt som man är helt febrig =S Idag jobbar jag bara åtta till kvart över tolv. Sen ska jag inta sängen. Ni anar inte hur jag längtar. Men nu ska jag ut på min stålhingst i regnet. Tackar för jag har min varma svea jacka!! Dock borde den inte annvändas som protest till alla stackars fågar. Tydligen krävs de 75 st för att få dun till en jacka. Usch!

Rakhyvel Gillette Venus Breeze

Testade en ny rakhyvel idag med inbyggt raklödder. Skit bra!! Köp!


My valentine

Snart är det "Allahjärtans-dag". Jag bestälde en paket till baby på nätet iförrgår. Jag är mycket nöjd för den va verkligen klockren. Kan ju dock inte skriva va de är här dårå. Så kan man inte sabba överraskningar!
Förra året firade vi på KarlabyKro. Så jäkla mysigt ställe att ha alla hjärtans dag weekend på. Så hey har ni 3000 över, ring och boka ;)
Man får eget gym, pool när som heslt på dygnet, bastu, massage, middag, godis och så är de nära till baren! Hade inte bangat att åka dit i år igen!







Hur fasiken är de möjligt?!!

Igårkväll när jag gick och la mig kände jag mig näst intill frisk. När jag vaknade inatt var jag svin förkyld igen. Va hände liksom? Jag vet var jag ska spendera min kväll iaf när jag slutat jobba....

När suget faller på...

Ligger nerbäddad i sängen och kollar på hide and seek på trean. De verkligen kurrar i magen. Jag vill ha kvällsfika. Inte vilken kvällsfika som helst inte. Jag önskar ett stort glas O´boy med hemmabakade bullar. Varma frukostbullar som smöret smälter på...åhhh va gott de skulle va. Jag lovar de vattnas i munnen på mig nu. De rinner snart ner saliv på tagentbordet.
De är vid dessa tillfällen de är bra att ha lite karaktär. De blir en apelsin istället. Känner mig vansinigt tråkig!




jaws

Jag har fått min tandblekningsskena för en vecka sedan. Ändå har jag inte börjat annvända den än. Varför? Jag klöks bara jag tittar på den. Varge kväll hittar jag på en ny ursäkt för att få slippa! Men nu ska jag ta mig i kragen. Tänk om jag kommer se ut som Jaws?! Sexy sexy!

Är det bara jag som gör såhärra....

Jag kan omöjligt vara den ända i hela världen som tycker de är dö drygt att gå och sola. Inte för själva solandets skull, utan för allt de där som kommer på köpet. De måste vara inplanerat så man inte har smink på sig. Alltså på morgonen innan man fixat sig lr sent på kvällen när man inte har mer på sitt 2 do schema.
Sen ska man klä av sig alla kläderna, å sen klä på sig igen. Så jävla tråkigt. Jag har därför kommit på världens grej. Klä inte av er alla kläderna! Jag lovar de är så praktiskt! Behåll strumpor och byxor på, men dra ner dom till anklarna istället. De är fan igen som ser om man har bleka fötter! Sen tar man med mobilen in i solduschen å pratar medans man solar. Tiden bara sveper förbi och vipps så är de inte lika drygt att sola längre.
Nu tycker antagligen ni att jag är störd, men innerst inne tar ni med er mitt tipps och gör samma sak själva nästa gång ni solar ;P

Förkyld igen!

Jaha då va jag förkyld igen då. De hela började lite smått i lördagseftermiddag när jag slutat jobba. Sen va jag så jäkla dum så jag gick på dans pass i söndags. Då blev jag riktigt sjuk. Ont i halsen, feber mm. USCH! De passar sig inte alls bra att vara sjuk nu! Jag vill ju träna!! Idag känner mig dock lite bättre så imorn blir de nog promnad och sedan träning på torsdag om jag har tur!!
Igår när jag slutat jobba så låg jag i sängen resten av dagen. Så jäkla skönt!! Hade egentligen behöft göra de idag också, men de är ganska svårt för mig att sjukanmäla mig. Så jag får bara bita ihopa.
Tydligen så är det jätte många som är sjuka nu. Nån som vet hur länge de brukar vara?

RSS 2.0